Körös-parti nyaraló

Békésszentandráson a Kákafoki-holtágon teljesen felszerelt vízparti nyaraló kiadó.

 


H Á Z I R E N D

 

-A nyaraló elfoglaláskor a bérlő aláírásával elfogadja, hogy az épület berendezéseiben és állapotában keletkező anyagi károkért és az estleges balesetekért teljes körű felelősséggel tartozik és betartja a Házirendben előírtakat.

-A bérlő csak az előre lefoglalt és kifizetett időn belül tartózkodhat a nyaralóban. A szobákat du. 2 órától lehet elfoglalni és de. 10:30-ig kell elhagyni./Egyedi esetben ettől az időponttól el lehet térni, előzetes egyeztetést követően./ Éjszakára csak a Vendégkönyvben bejegyzett személyek tartózkodhatnak az épületben, akik adatait a GDPR előírásai szerint kezeljük.

-A tulajdonos köteles a bérlővel előre közölni a nyaralóban esetlegesen fellelhető meghibásodásokat és azokat minél előbb megjavíttatni.

-A bérlő felelősséget vállal az átvett kulcsokért, továbbá köteles a nyaralót kitakarítva, a beköltözés napján átvett állapotban átadni.

-Az ingatlanban és ingóságban történt károkozást a bérlő köteles megtéríteni.

-Az épületben található eszközök és berendezések rendeltetésszerű használata során a balesetvédelmi előírásokat mindenki köteles betartani.  A háztartási tisztítószereket csak felnőtt használhatja, melyre kiemelt figyelmet kérünk fordítani!

-Bármilyen rendkívüli eseményt a bérlő köteles a tulajdonosnak jelenteni, illetve késedelem nélkül hívni a kifüggesztett telefonszámok egyikét./Általános segélyhívó: 112/

-A vízparti lejáró kapuját balesetvédelmi okokból mindig tartsák bezárva!

-A bérlők személyes tárgyainak használata kizárólag a személyes felelősségük, ezek megrongálódása, eltűnése esetén a bérbeadó semmilyen felelőséget nem vállal.

-Az épület egész területén tilos a dohányzás! Nyílt láng használata csak a kijelölt tűzgyújtó helyen lehetséges. A bográcsot, grillrácsot és tárcsát minden használat után el kell mosni!

-A nyaraló területére házi állatot behozni tilos!

-Szemétszállítás hétfői napokon történik, csak a tárolóba kihelyezett, bekötött zsákokat viszik el.Szelektív: minden hónap teljes hetének a szerdai napján.

-Hangoskodással, erkölcstelen viselkedéssel kérjük ne zavarják mások nyugalmát!Korlátozás:vasárnaptól-csütörtökig:10-20 óra,- pénteken és szombaton 10-22 órán kívül!!! Rendbontó viselkedés, a nyaraló idő előtti elhagyását vonhatja maga után.

-A különböző vízi eszközöket /gyermekcsúszda, vízibicikli, túrakenu/ mindenki a saját felelősségére használhatja, kiskorú személy csak úszni tudó felnőtt felügyelete mellett. A kenu és a vízibicikli 4-4 fő szállítására alkalmas, az előzetesen átvett mentőmellények használata kötelező! A fürdőzés szabályainak betartása mindenkire nézve kötelező!Korlátozás: a vízibicikli használható:jún.1-aug.31.:8-20 óráig, szept.1-máj.31.:8-18 óráig!!!

-A medence használata gyermekek esetében kizárólag szülői felügyelet mellett lehetséges. A medence tartozékait ne piszkálják, ne állítgassák el, mert ezzel súlyos anyagi kárt okozhatnak, melynek megfizetése teljes mértékben a vendéget terheli!

-A jakuzzi és infraszauna használata fizetős szolgáltatás, ennek díja külön mérőóra alapján történik, mely  érkezéskor és távozáskor kerül leolvasásra.

-A játszóteret csak gyermekek használhatják, szülői felügyelettel! A sporteszközök használata csak saját felelősséggel lehetséges.

-A horgászati szabályozásról a horgászboltokban vagy a halőröknél kérjen tájékoztatást! /Gyulai Mihály: +3630/205-3822 és Lustyik Gábor: +3630/286-7618/.

-A kifüggesztett hivatalos iratokat, tájékoztatókat és egyéb kiadványokat megrongálni, hazavinni tilos!

-A bérlő a szolgáltatás minőségére, a nyaraló működtetésével kapcsolatban kifogást tehet az erre a célra elhelyezett "Vásárlók Könyve"-ben.

 

 

Jó pihenést kívánunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 21
Heti: 14
Havi: 574
Össz.: 162 551

Látogatottság növelés
Oldal: Házirend
Körös-parti nyaraló - © 2008 - 2018 - korospartnyaralo.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »